Ängsblommor och forskning

Odling av ängsblommor

 

Som svar på inlägg i “Botanik i väst”,  en grupp på Facebook, skrev jag:

Hej igen,

Håller helt med att lärdomar från forskning inte är tvingande och att det oftast finns fler effekter att ta hänsyn till än de utfall som studeras. Några bra mått på skönhetsvärde, exempelvis, på ängsmark i tätbebyggt område eller i en trädgård har jag inte sett – kanske finns de. Men, även om de finns levererar forskningen en typisk reaktion, och min egen kan vara annorlunda. På angitradgarden.se försöker jag bevaka relevant forskning för dem som vill odla ängsblommor i en grönfond i trädgården och jag väger även in tidsbrist. Den som vill veta mer om Malin Tälles forskning kan kontakta henne direkt via Malin.Tale@gmail.com.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *